9 Çocuk Babası Beline Bağlı Taşlarla Baraj Gölünde Cesedi Bulundu

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 9 çocuk babası Osman Doğan’ın (59), içine taş doldurulmuş çuvalın beline bağlananmış şekilde cesedi bulundu.

9 Çocuk Babası Beline Bağlı Taşlarla Baraj Gölünde Cesedi Bulundu

 

 

 

İstanbul’da tekstil fabrikasında çalışan 4'ü kız 9 çocuk babası Osman Doğan ile eşi ve çocukları arasında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan 2 katlı evlerinin satışı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Doğan, 2 Haziran'da İstanbul’daki evinde  ayrılarak bir daha dönmedi. Yakınları arama çalışmaları sonuçsuz kalınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Bu sırada Doğan’ın 3 Haziran günü Kahta’da tartışma konusu olan evinde bir gün kaldığı belirlendi.
Güvenlik güçleri tarafından Kahta ve çevresindeki olabileceği değerlendirilen Doğan aranırken, öğle saatlerinde Atatürk Baraj gölü kıyısına gelenler tarafından su yüzeyinde bir ceset bulundu. Erkek cesedini görenler durumu sağlık, AFAD ve jandarma ekiplerine bildirdi.
-"KARDEŞİ AĞABEYİNİN CESEDİNİ TEŞHİS ETTİ"
Olay yerine gelen ekipleri tarafından vücuduna bağlı taş dolu çuvalla baraj gölünden çıkarılan cesedin katıp olarak aranan Osman Doğan'a ait olduğu belirlendi. İntihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılan Doğan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 


 









Bu yazı toplam 1516 defa okunmuştur