Aday Öğretmenlere Yönelik Seminer Verildi

Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Aday Öğretmen Yetiştirme Programı kapsamında sözleşmeli aday öğretmenlere seminer verildi.

Aday Öğretmenlere Yönelik Seminer Verildi

 

 

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığının programları çerçevesinde aday öğretmenlerin tecrübe kazanması ve kendilerini geliştirmesi amacıyla eğitim veriliyor.

 

Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TP Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen seminerde sözleşmeli aday öğretmenlere mesleki konuları da içeren eğitimler verildi.

 

Kahta İlçe Mili Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, ilçede görev yapan sözleşmeli aday öğretmenlere yönelik düzenlenen semineri ziyaret ederek aday öğretmenler ile bir araya geldi.

 

Burada aday öğretmenlere çeşitli tavsiyelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, “peygamberlik mesleği olarak anılan bir mesleğin gerektirdiği sorumluluklarını yerine getirirken empati duygunuzu sakın ola ki ihmal etmeyiniz.Gönlünüzle birlikte sevginizi katarak çocuklara yaklaştığınızda, size verilen görevi canı gönülden yapmak için mücadele ettiğinizde göreceksiniz ki büyük başarılara ulaşacaksınız. Bir Ömür boyu hayatın her alanında kendinizi ve bilgilerinizi güncellemeyi de asla ihmal etmeyin. Umarım iyi bir eğitim dönemi ile birlikte sizlere faydalı olabilmenin mutluluğu ile birlikte süreci tamamlarız” ifadelerine yer verdi.

 

TP Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen seminer programına, ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram ve aday öğretmenler katıldı.










Bu yazı toplam 1277 defa okunmuştur