Adıyaman'da AK Partili Meclis üyesi CHP'ye geçti

Adıyaman'da AK Partili Meclis üyesi CHP'ye geçti

 

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde AK Parti Meclis üyeliğinden, Cumhuriyet Halk Partisine geçen Duygu Karayanık, "Benim doğrumun CHP olduğuna eminim ve doğru olan yoldan şaşmamak için geldim" dedi.

Gölbaşı ilçesi Harmanlı Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Duygu Karayanık, AK Parti'den ayrılarak CHP'ye geçti. CHP'ye geçen AK Partili Meclis Üyesi Duygu Karayanık'ın rozeti CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Emine Köseler, tarafından takıldı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığında düzenlenen programa CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Emine Köseler, AK Parti Meclis üyesi Duygu Karayanık ile partililer katıldı.

Törende yapılan açılış konuşmaların ardından CHP'ye geçen AK Partili eski Meclis üyesi Duygu Karayanık'ın rozeti CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Köseler, tarafından takılarak tebrik edildi.

"Doğru yoldan şaşmamak için geldim"

Rozet töreninin ardından açıklamada bulunan Karayanık,"Zaten benim asıl partim CHP.  Biz bir kırgınlıktan dolayı köyde Harmanlı Beldesinde öbür tarafa kaydık ama başta iktidarın yapmış olduğu yanlışlar benim hiçbir zaman için doğrum değildi yani benim doğrumun CHP olduğuna eminim ve doğru olan yoldan şaşmamak için geldim. Sayın başkanımız Ahmet beyde baya bir destek oldu. Arkamızda bize yani bir muhalefetlik bir şeyde bırakmadı. Beni başkanım da tavsiye etti bende kabullendim. CHP zaten benim atalarımın, dedelerimin partisi ben kendi seçmem değil zaten doğup büyüme oradan gelmeyim. Harmanlı'da AK Parti'de encümendim belediye meclisi üyesiydim."şeklinde konuştu.










Bu yazı toplam 168 defa okunmuştur