Adıyaman’daki Yabancı Dil Festivali Muhteşem Oldu

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü EDEB Projesi Kapsamında düzenlenen İngilizce Dil Festivali 15-16 Nisan tarihlerinde 125 okul ve 650 öğrencinin katılımıyla TPAO Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Adıyaman’daki Yabancı Dil Festivali Muhteşem Oldu

 

 

 

Yabancı Dil Eğitiminde farkındalık oluşturmayı hedefleyen festival kapsamında, öğrencilerimiz kitap okuma, şarkı, topluluk önünde konuşma ve skeç kategorilerinde dili etkileşimli kullanmayı ve yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Geçen sene bu festivale 300 öğrenci katıldı. Bu yıl ise bu sayı iki katına çıkarak 650 öğrenciyi buldu. Bu yarışmanın birincileri benim gönlümde hepsidir. Bu yarışmaya katılarak beceri ve hünerlerini sergileyen tüm öğrencilerimi, okul müdürlerimi ve EDEB komisyonda görevli olan öğretmen arkadaşlarımızı canı gönülden kutlar, saygı ve hürmetlerimi iletirim."

Programda dereceye giren öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Kazım Çoban, Mustafa Gümüş; Şube Müdürleri Ramazan Çoban ve Ramazan Korkut tarafından ödülleri verildi.



 









Bu yazı toplam 1143 defa okunmuştur