AK Parti heyeti Kahta ve köylerine çıkarma yaptı

AK Parti heyeti Kahta ve köylerine çıkarma yaptı

 

 

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ve beraberindeki AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, İl Başkan Yardımcısı M. Sırrı Özbek, İl Genel Meclis Üyesi İrfan Torunuoğlu ve teşkilat mensupları, Kahta ilçe merkezi başta olmak üzere, ilçeye bağlı köyleri tek tek ziyaret etti.

Köy temasları kapsamında ilk olarak, Zeytin, Yelkovan, Çıralık Köyü ve Çiçek Mezrası, Taşlıca, Kozağaç, Boğazkaya, Salkımbağ, Çaltılı ile Bölükyayla Beldesini de ziyaret eden AK Parti heyeti, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Köy Muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya gelen AK Parti heyeti, köylerin sorun ve sıkıntılarına yönelik istişarelerde bulundular. Bölükyayla Beldesi’nde tütün saplayan bir aileyi ziyaret eden Ahmet Aydın ve Mehmet Dağtekin, birlikte çalıştılar.

“Çok güzel bir memleketimiz var”

Köy ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın "Hamdolsun, köyleriyle, beldeleriyle, ilçeleriyle ve kent merkeziyle çok güzel bir memleketimiz var. Bugün Kahta'mızın köylerini ziyaret ediyoruz. Her gittiğimiz köyde hemşerilerimizin misafirperverliği ve ilgisiyle karşılaşıyoruz. Var olsunlar" dedi.

Köy ziyaretleri sonrası Kahta Kaymakamlığına atanan Selami Korkutata’yı tebrik ziyaretinde bulunan Aydın ve beraberindeki heyet, Kahta Diş Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Daha sonra ilçe merkezinde bulunan eski çarşı esnaflarını ziyaret eden AK Parti heyeti, burada hükumetin pandemi dönemi boyunca kendilerine yönelik destek paketlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden esnafları dinledi.

Son 20 yılda Kahta’ya yapılan hizmetleri içeren broşürleri de dağıtan AK Parti heyeti, daha sonra Kahta Sert Kabuklu Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Sena Yıldırım’ı ziyaret ederek işleme tesislerinin üretim aşamalarıyla ilgili bilgi aldı.

Son olarak Kahta 02 Spor’un antrenmanlarına katılan AK Parti heyeti, önceki gün oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında deplasmanda Karaman Belediyespor’u 5-2 yenen futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimini  tebrik ederek, lig maçlarında başarılar diledi. Ahmet Aydın ve İl Başkanı Mehmet Dağtekin, stadyumda antrenman yapan minik sporcularla sohbet etmesiyle, ziyaret turunu tamamladı.












Bu yazı toplam 128 defa okunmuştur