AK Parti İl Başkanı Dağtekin'den Yaman Medya Gurubuna Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Adıyaman'ın tanıtım noktasında tek olma özelliğini taşıyan Yaman Medya Grubunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Dağtekin'den Yaman Medya Gurubuna Ziyaret

 

 

 

Yaman Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Müdürü Mahir Alan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin'e ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun'a ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür etti.

Ziyarette, Yaman Medya Grup Medya ve Tanıtım Müdürü Meltem Kınay, merkez muhabirİ Mustafa Tekin'de hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Müdürü Alan, Yaman Medya Grup kapsamında bulunan Perre Haber Ajansı olarak doğru, güvenilir, ilkelerine bağlı, objektif habercilik adına ve şehrin menfaati doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Alan, "Adıyaman'da partiler arasında ayrım yapmadan sahada çalışarak halkı bilgilendirme adına gelişmeleri hızlı ve tarafsız olarak haber akışı sağlayamaya çalışmaktayız. Bu bağlamda geçirdiğimiz seçim süreçlerinde tüm partiler ile kordineli olduğumuz gibi AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetimiyle aynı şekilde şehre hizmet etmek için kalkınması için elimizden geleni yaptık ve bundan sonraki süreçte de bu çıtayı yükselterek basının anlam ve ifadelerini gerektiği gibi anlamlarını yitirmeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Yaman Medya Grup olarak haber odaklı çalışmalarımızdan tüm siyasi partilerle olduğu gibi bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla eşit bir şekilde halkı bilgilendireceğiz. Değerli AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin hocamız ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun'a bu nazik ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Dağtekin ve Coşkun, Yaman Medya Grubunun hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, burada yaptığı konuşmasında, Adıyaman'ın turizm, tarım ve diğer alanlarda gelişmesi için Adıyamanlıların seferberlik ilan ederek var gücüyle çalışmaları gerektiğini kaydetti.

Adıyaman'ın 1954 yılında il olduğunu anımsatan Dağtekin, şöyle devam etti:

"Genelde biz birinci nesiliz, ticarette, sanayide, ekonomide böyle bizden öncekiler Allah razı olsun bir şeyler yapmışlar ama Adıyaman'ın 1954'de il olması daha yeni olduğu için partiye bağımlılığı diğer illere bağımlılığı ayağımızın üzerinde durmamız çok sağlam olmamış. Allah'ın izniyle insanlarımız da hep beraber yaptığımız işin en iyisini ben yapacağım benden daha iyi bu işi yapabilen kimse olmayacak diye işin hakkını verirse şu memlekette...Ortadoğu, coğrafyasının geneli için biçilmiş olan bu gömleği atamadı, üçüncü sınıf insan, üçüncü sınıf dünya ülkesi. Bize böyle gömlek uygun görüldü ama biz bunu atamadık. 1850 yıllarına bakıyorsunuz Danimarka'dan veya zambaklar ülkesinde adamlar kuraklık ülkesinin dünyanın en iyi eğitimine en iyi ekonomisine sahip olup küçük bir ülke haline getirebiliyor. Bizim bütün Türkiye'yi dönüştürme iddiamız parti olarak budur. Allah her şeyi vermiş ama kul kullanmazsa ne yapsın? ülkeler bazında baktığımız zaman hiçbirinden geride değiliz."

-" ADIYAMAN OLARAK BİR YERLERE GELMELİYİZ, ELEYECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR"

Dağtekin, "Dünya'nın 8'inci Harikası Nemrut bizde, Türkiye'de olan ikinci sahabe bizde, Cendere bizde, Karakus bizde, medeniyet oluşmuş insan ilişkileri noktasından birbirleriyle geçinmeyi bilen mantık bizde. Ne yazık ki bu coğrafyadan bize geçmiş tembellik de bizde. Bunların hepsi bizde ama yanı başımızda görevlendirme, seferberlik ilan edilecek, herkes kazmasını alacak gidecek,  zarar vermeden Adıyamanlılar kazacak burayı biz ortaya çıkaracağız biz dünyaya kazandıracağız.  Fedakarlık yapacak diyecek ki; kardeşim Allah razı olsun kaç liradan diyorsan o olsun. Bana basit olsa bir yer verin yeter ki memleketin kurtulsun ve diyecek orada bir fedakarlığı hep birlikte yapacağız. Turizm, tarım, spor alanlarında sağ olsun iyi yöneticilerimiz var. Adıyaman olarak bir yerlere gelmeliyiz eleyeceğimiz çok şey var. ."diye konuştu.



 









Bu yazı toplam 1123 defa okunmuştur