AK Partili Aydın’dan ulaşımda müjdeli haber

AK Partili Aydın’dan ulaşımda müjdeli haber

 

 

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın, Adıyaman-Kahta yolu üzerinde 37 kilometrelik yol yapım ihalesinin yapıldığını söyledi.

Adıyaman-Kahta yolu üzerinde yer alan Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin bulunduğu noktada, 2.25 kilometre uzunluğunda Çelikhan bağlantı yolunun ve Narince-Gerger arasındaki toplam 37 kilometre uzunluğundaki yol yapım ihalelerinin gerçekleştiğini söyledi.

Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “AK Parti iktidarı döneminde ulaşımda Adıyaman'a önemli eserler kazandırdıklarını, Altınşehir kavşağından sonra kısa bir süre önce söz verdiğimiz gibi ilimize önemli konumda ve ihtiyaç duyulan bir noktada bir kavşak daha kazandıracağız. Şehir merkezi ulaşımında önemli bir sorunu daha ortadan bu şekilde kaldıracağız. Proje kapsamında Çelikhan ilçemiz ile kavşağın yapılacağı 2.25 km uzunluğundaki bağlantı yolunun da yapılacağını söyledi. Başkan Aydın, ulaşımda önemli projeler arasında yer alan Narince-Gerger arasında 37 Km uzunluğundaki yolun ise sathi kaplama standartlarına göre yapılacak” dedi.










Bu yazı toplam 216 defa okunmuştur