Başkan Çetinkaya, “Tekstil Kent Projesiyle İşsizlik Sorunu Çözülecek”

Başkan Çetinkaya, “Tekstil Kent Projesiyle İşsizlik Sorunu Çözülecek”

 

Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Beldede kurulacak tekstil kent projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Sanayi Bakanlığı’nın Tekstil Kent Projesi kapsamında, İpekyolu Kalkınma Ajansının desteği ile Akıncılar ‘da kurulacak Tekstil Kentin beldede işsizlik sorunun ortadan kalkacağını vurguladı.
Başkan Çetinkaya, “İşsizlik sadece beldemizde değil aynı zamanda bölgemizde ve ülkemizde süregelen bir sorun. Beldemizde, 2 bin metre kapalı alan üzerinde kurulacak olan Tekstil Kent Projesiyle ile 200 kişi istihdam edilerek, işsizlik sorunu çözüleceğini düşünüyoruz. Sanayi bakanlığının Tekstil kent projesi kapsamında, İpekyolu kalkınma ajansının desteği ile beldemizde kurulacak olan Tekstil Kentin ekonomik olarak bölgemize de yansımaları olacak. Özellikle gençlerimiz, iş için İstanbul’a veya çeşitli illere gidip çok zor şartlarda çalışarak geçimlerini sağlamaya çalışıyorlar. İnşallah projemiz hayata geçer geçmez gençlerimiz kendi memleketinde iş bulacak. Geçimlerini kendi memleketlerinde sağlayacaklar. Sanayi Bakanlığının Tekstil Kent Projesi kapsamında İpekyolu Kalkınma Ajansının desteğinde Akıncılar' Beldemizde, 2 bin metre kare kapalı alan üzerinde kurulacak olan Tekstil Kent'te 200 kişi istihdam edilerek, işsizlik sorunu çözüleceğine inanıyorum.
Bu güzel hizmetin beldemize gelmesinde emeği geçen başta Sayın valimiz, AK Parti MDK Başkanımız Sayın Ahmet Aydın'ın, milletvekillerimize ve Kalkınma Ajansı Genel Müdürü Barış Yeniçeri’ye teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.









Bu yazı toplam 1227 defa okunmuştur