Cansuyu Derneği bayramda ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Cansuyu Derneği bayramda ihtiyaç sahiplerini unutmadı

 

 

Cansuyu Derneği yetkilileri Kurban Bayramı’nda Adıyaman genelinde 240 aileye yardım kolisi ulaştırarak, insanların sevinçlerine ortak oldu.

Her yıl bayramlarda geleneksel olarak yaptıkları çalışmalarla ailelerin hayır duasını alan Cansuyu Derneği yetkilileri bu yılda Kurban Bayramı’nda yaptıkları çalışmalarla ailelerin yüzünü güldürdü.

Derneklerinin hizmet verdiği günden itibaren ailelere yardım etmeyi kendilerine bir görev olarak gören Cansuyu Derneği yöneticileri hem ülke genelinde hem de dünyanın birçok ülkesinde yaptıkları yardımlarla mazlumların sevinçlerine ortak oluyor.

Kurban Bayramı’nda Adıyaman’da yaptıkları yardım çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Cansuyu Derneği Adıyaman İl Başkanı Cengiz Karadağ; “Dernek olarak yaptığımız çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Cansuyu Derneği olarak bizler sürekli olarak insanlarımızla irtibat halindeyiz. Ziyaret ettiğimiz her aileyi kayıt altına alarak onların yıl içerisindeki bütün yardımlarını dernek olarak karşılamaktayız. İnsanlarımıza ulaştığımız andan itibaren ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Daha sonrasında aile fertlerinin ihtiyaçlarına göre o aileye yardım yapmaktayız. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramlarında ailelere gıda kolilerini teslim ediyoruz. Bu Kurban Bayramı’nda da Adıyaman genelinde aileleri ziyaret ederek derneğimize yapılan bağışlarla alınan yardım kolilerini maddi durumu iyi olamayan ailelere ulaştırdık.

Gittiğimiz her yerde ailelerin bizlere ve kolilerin hazırlanmasında katkı sunan hayır severlere dua etmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bu Kurban Bayramı’nda Adıyaman genelinde 240 gıda kolisini maddi durumu iyi olmayan ailelere ulaştırdık. Milli Görüş liderimiz merhum Necmettin Erbakan hocamızın kurduğu bir camia içerisinde hizmet vermekten dolayı oldukça gururluyuz. Erbakan hocamız her zaman mazlumların yanında olmayı bizlere öğretti. Bizlerde bu düsturla yolumuza devam ediyoruz. Dernek olarak sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde çalışmalarımız olmakta. Bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Kurban Bayramı boyunca hem ülkemizde hem de dünyanın birçok ülkesinde maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik olarak yardımlarımız oldu. Bu çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla hazırlanan kolilerle birlikte kesilen kurbanlarla hamdolsun Kurban Bayramı’mızın sevincini yaşamış olduk” diye konuştu.

 












Bu yazı toplam 56 defa okunmuştur