Doğum Gününde Kaybolan Hüseyin'in Cesedine Ulaşıldı

Adıyaman'da, 3 gün önce doğum gününde evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Hüseyin Nasullah Çelik'in (13) bugün cesedine ulaşıldı.

Doğum Gününde Kaybolan Hüseyin'in Cesedine Ulaşıldı

 

 

 

Geçtiğimiz Çarşamba günü doğum gününde Esentepe Mahallesi'ndeki evine pasta alarak gelen ortaokul 6'ncı sınıf öğrencisi Hüseyin Nasullah Çelik, öğlene doğru evden ayrıldı.

Ailesi ile son olarak saat 11.30'da cep telefonundan görüşen  Hüseyin'den bir daha haber alınamadı. Tüm çabalarına rağmen Hüseyin'e ulaşamayan aşlesi durumu polise bildirdi.

Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, Hüseyin'in izine rastlayamadı.

İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in talimatıyla özel ekip kurularak Çelik'i aramak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

-DALGIÇ POLİSLER, KINIKLI GÖLÜNDE DE ARAMA YAPTI

Ekiplerin takip ettiği cep telefonu sinyaline son olarak Hasancık beldesine bağlı Serhatlı köyündeki Kınıklı Gölü yakınlarında ulaşıldığı belirlendi.

Bunun üzerine dün dalgıç polisler gölette arama yaparken, jandarma ekipleri de drone yardımı ile kırsal alanda arama çalışmaları başlattı.

Güvenlik güçlerinin hem havadan hem karadan arama çalışmalarının kesintisiz olarak devam etti.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekipler ve İl Jandarma ekipleri tarafından 3 gündür aranan Hüseyin Nasullah Çelik, Kömür Belde Belediyesi'ne bağlı Bölükyayla köyü yakınlarında yol kenarında bıçaklanmış şekilde bulundu.

Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Çelik'in cesedi otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili bağlantısı olduğu öne sürülen ve Antalya'da pansiyonda yakalanan M.Ç., sorgulanmak üzere Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.












Bu yazı toplam 1433 defa okunmuştur