İlçe Başkanı Mahmut Bozan Milletvekili Aday Adayı Oldu

İlçe Başkanı Mahmut Bozan Milletvekili Aday Adayı Oldu

 

 
Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Mahmut Bozan, 14 Mayıs Genel Seçimleri için Yeniden Refah Partisi'nden milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın Milli Görüş davasına daha da güç katmak için aday adayı olduğunu belirten İlçe Başkanı Mahmut Bozan, partiye yakışan bir duruş ile her kesime örnek olacak bir seçim sürecini başlattığını söyledi.
Bozan, “Adıyaman’ımıza hizmet için Yeniden Refah Partisi'nden milletvekili aday adayı olmaya karar verdik. Depremin yaralarını hep beraber saracağız. Adıyaman’ımızı yeniden inşaa edeceğiz. Yeniden Refah Partisi’ne yakışan onurlu bir duruşla birlik ve beraberliğimize, hiçbir zarar gelmesine müsaade etmeden, her kesime örnek olacak bir seçim kampanyası yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Adıyaman’ı konuşacak, sürekli gündem yapacak, yaraları sarmak ve o eksi günlerine geri gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Büyük bir felaket yaşadık. Ama Allah’ın izniyle düştüğümüz yerden yeniden kalkacağız. Düşünceniz ne olursa olsun dua ve desteklerinizi bekliyorum. Seçimlerin ülkemize ve Adıyaman’ımıza refah getirmesini ümit ediyorum. Deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralılara ise Allah’tan acil şifalar diliyorum.” Dedi.
 









Bu yazı toplam 310 defa okunmuştur