Şehit Gül, son yolculuğuna uğurlandı-Videolu Haber

Şehit Gül, son yolculuğuna uğurlandı-Videolu Haber

 

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PKK'ya yönelik Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğü Pençe-Kaplan Harekatı'nda teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Yunus Gül'ün (29) toprağa verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PKK'ya yönelik Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğü Pençe-Kaplan Harekatı'nda teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Yunus Gül'ün (29) toprağa verildi.

Tekirdağ'da görevli iken Pençe-Kaplan Harekatı'na katılmak üzere Irak'ın kuzeyine giden Piyade Teğmen Yunus Gül, dün sabah saatlerinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Adıyaman Havaalanına getirilen Şehit Piyade Teğmen Yunus Gül'ün cenazesi Yeni Mezarlık Cami morguna konuldu.

Babası Ali Gül ve annesi Rukiye Gül'ün 5'i erkek, 2 kız çocuğunun en küçüğü olan evli 2 aylık çocuğu olan şehit Gül'ün Türk Bayrağı'na sarılı tabutu, helallik için baba evi Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine getirildi. Baba evinde helallik alınmasın ardından Yeni Mezarlık Camiye getirildi.

Şehit Gül için düzenlenen cenaze törenine Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Yakup Taş, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hacı Erdengi, siyasi parti temsilcileri, TSK temsilcişleri, ailesi ve yakınları katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Taşçı, tarafından kılınan cenaze namazı ve okunan duanın ardından şehitlikte toprağa verildi.



 

Video Kodunu Alabilirsiniz:



Video Açıldıktan Sonra CTRL + S Tuşu İle Kaydedebilirsiniz.

MPG Formatını indirmek için TIKLAYIN!









Bu yazı toplam 641 defa okunmuştur