Sincik’te Terör Protestosu

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde polis ekibi otosuna yapılan saldırı sonucu bir polisin yaralandığı terör saldırısı protesto edildi.

Sincik’te Terör Protestosu

 

 

 

İlçede faaliyet gösteren STK ve  Siyasi  Parti  temsilcilerinin organize ettiği eylem için toplanan kalabalık, cuma  namazından sonra  Turgut Özal  Bulvarında ellerinde  Türk bayrakları ile  terör  olayını  protesto etmek için toplandı.

EğitimBir -Sen  İlçe Temsilcisi  Abuzer  Karakuş, burada yaptığı basın açıklamasında, Cumhuriyet tarihinden bu yana  ilk defa  bir  terör  saldırısı  yaşanan  ilçenin   bu menfur  saldırıyı  şiddet  ve nefretle  kınadıklarını  ifade etti.

Karakuş, "Ülkemizin ve ilçemizin huzurunu bozmak isteyen kirli emellerin peşinde olan terör, sindirme ve bezdirme politikası ile vatandaşın huzurunu kaçırmak peşindedir. Millet olarak bu oyunlara gelmeyeceğimizi dimdik ayakta  kalacağımızı  devletimizin yanında olduğumuzu  göstermenin zamanıdır."dedi.

Açıklamanın ardından terör  örgütü  aleyhine sloganlar atan kalabalık grup, İlçe  Emniyet Müdürlüğüne  kadar yürüdü, emniyet teşkilatına  geçmiş olsun dileklerini  iletti.

Protesto eylemine, AK Parti  Sincik İlçe  Başkanı  Fikret Öksüz, Kahta  Belediye  Başkanı  İbrahim Yusuf Turanlı, Samsat  Belediye Başkanı  Halil  Fırat, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve  vatandaşlar  katıldı.












Bu yazı toplam 853 defa okunmuştur