Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hizmet Binası inşaatı Hızla İlerliyor

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 yılında ihalesi yapılıp inşaat çalışmalarına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hizmet Binası inşaatı Hızla İlerliyor

 

 

 

-"AŞEVİ HİZMETE GİRECEK"

Vatandaşların heyecanla beklediği hizmet binası son model donatılarla hazırlanarak kısa zaman içerisinde hizmete açılacak.

Bina hizmete açıldığında yardıma muhtaç aileler için günlük sıcak yemeklerin çıkacağı aşevi de proje kapsamında faaliyete girecek.

Kahtalı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını daha da etkin bir şekilde karşılanabilmesi için mevcut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi binaları için projelendiren çalışma ile farklı iki yerde bulunan hizmet binaları birleştirilerek vatandaşların mağduriyetleri giderilecek. 

-" 2 BİN 600 METRE KARE ALANDA, 2 BLOK'TA HİZMET VERİLECEK"

İdari hizmet binası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın mevcut yeri yıkılarak inşa ediliyor.

Binanın bin 300 metrekaresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bin 300 metrekaresi Sosyal Hizmet Merkezi’ne tahsis edilerek toplamda 2 blok ve 2 bin 600 metrekare alana sahip olacak.

Binada ayrıca konferans ve toplantı salonları ile yemekhane ortak alan olarak kullanılacak. Hizmet binasında ayrıca bebek emzirme odası ile yapılacak aşevi sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramı yapılacak.

Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaya, ilçenin yapılan yatırımlarla çok büyük bir ivme kazandığını belirterek, "Özellikle yardıma muhtaç vatandaşlarımızı doğrudan ilgilendiren bu önemli projenin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu önemli projenin Kâhta’ya kazandırılmasında Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın başta olmak üzere, diğer vekillerimiz Sayın İbrahim Halil Fırat’a, Sayın M. Fatih Toprak’a, Sayın Yakup Taş’a ve diğer kurum amiri arkadaşlarımıza vatandaşlarımız adına teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum". dedi.

 












Bu yazı toplam 1401 defa okunmuştur