Yaman Medya Grup Başkanı İnan'ın kadınlar günü mesajı

Yaman Medya Grup Başkanı İnan'ın kadınlar günü mesajı

 

 

Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan, "Kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek hepimizin sorumluluğudur ve kadınlar ülkemizin mihenk taşıdır." dedi.

Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan mesajında,güçlü aile bağları, aile bireylerinin birbirine gösterdiği sevgi, saygı ve anlayışın kadınların eseri olduğunu belirtti.

"Kadınlar ülkemizin mihenk taşıdır"

 "Aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınların, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yere sahiptir" diyen İnan, şunları kaydetti.

"Toplumumuzda var olan güçlü aile bağları, aile bireylerinin birbirine gösterdiği sevgi, saygı ve anlayış kadınlarımızın eseridir.

Kadınlarımızın sahip olduğu her hak, milletimizin tüm fertleri için büyük bir güven kaynağıdır. Çünkü toplumsal huzurun temini  bir annenin, bir eşin kalbindeki huzurla alakalıdır. Kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek hepimizin sorumluluğudur ve kadınlar ülkemizin mihenk taşıdır."

"Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun"

Kadınların Cumhuriyetin kuruluşunda da önemli bir misyon üstlendiğini aktaran İnan, "Sadece ev hayatında değil iş hayatında ve sosyal hayatta da kendini ispat etmiş olan kadınlarımız Cumhuriyetimizin kuruluşunda da önemli misyon üstlenmiştir. Bağımsızlığa giden yolda cephede ve cephe gerisinde destansı bir mücadele vererek erkekler ile beraber omuz omuz etkin görevler almışlardır. Kadınlarımızın hayat içerisinde karşılaştığı sorunların ortadan kalktığı, kadınlarımızın şiddetle ve toplumsal hayat içerisinde karşılaştıkları çeşitli mağduriyetlerle değil; sosyal, sanatsal, akademik ve ekonomik alandaki başarıları ve kattıkları değerlerle ortadadır. Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun."ifadelerini kullandı.










Bu yazı toplam 508 defa okunmuştur