Kahtalı Hamido’dan Muhteşem Konser

Adıyaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında sahne alan türkücü Kâhtalı Hamido, kendisini dinlemeye gelen hemşerilerine güzel bir gece yaşattı.

Kahtalı Hamido’dan Muhteşem Konser

 

 

 

Adıyamanlı türkücü Kâhtalı Hamido, Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’nde sahne aldı. Hemşerilerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde hayranlarının karşısına çıkan türkücü, birbirinden güzel parçaları ile müzikseverlere güzel bir gece yaşattı.
‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’nin ikinci gününde Demokrasi Parkı’ndaki etkinlikler Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü oyuncuları tarafından sahnelenen tiyatro oyunuyla başladı. Daha sonra sahneye çıkan Kâhtalı Hamido, alanı dolduran hayranına kendine has üslubuyla türkülerini seslendirdi. Kimi zaman duygulandıran, kimi zaman da coşturan Kâhtalı Hamido’yu dinlemeye gelen hayranları sanatçıya türkülerinde eşlik etti.
Konser sonunda Adıyaman Belediyesi adına sahneye davet edilen Hakan Özöncel, Kahtalı Hamido ve ekibine teşekkür ederek, hediye ve plaket takdiminde bulundu.











Bu yazı toplam 1031 defa okunmuştur