Kur’an Kursları Arası Kur ’an-ı Kerim Okuma Yarışması Düzenlendi

Kur’an Kursları Arası Kur ’an-ı Kerim Okuma Yarışması Düzenlendi

 

 

Adıyaman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim ezan, sala, ayet ve hadis ezberleme yarışmasına 71 öğrenci katıldı. Dereceye giren öğrenciler, 2 Ağustos Cuma günü Adıyaman Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.

Adıyaman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünde gönüllü çalışan Abuzer Kırmızı; Kur'an Kursu döneminde öğrencilere destek olmak istediklerini kaydetti.

Yarışmanın Adıyaman Ulu Camisinde düzenlendiğini belirten Kırmızı,  "Diyanet İşleri Başkanı'na teşekkür ediyorum. Adıyaman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü olarak yaz Kur'an kursları döneminde öğrencilerimize hem maddi hem manevi desteği en güzel bir şekilde sağlamak adına onların eğitimleri gençlik koordinatörlüğü olarak biz üstlendik."

Kırmızı, şunları ifade etti:

"Tüm Türkiye'de 81 ilde ve Adıyaman'da yapılan güzel çalışmalar neticesinde, Kur'an-ı Kerim ezan, sala, ayet ve hadis ezberleme yarışması düzenleniyor.Çalışmaların sonucunda 1. olan kardeşlerimize ödüllerimiz olacak inşallah. Evlatlarımızı, 2 Ağustos'ta Adıyaman Belediye Düğün Salonunda güzel bir programla taçlandıracağız, onları mutlu etmek adına çeşitli ödüllerimiz olacak."












Bu yazı toplam 1242 defa okunmuştur