Emekli öğretmenden köy okuluna 1000 kitap

Adıyaman'ın Besni ilçesinde emekli öğretmen Seydi Ertürk'ün başlattığı “Köylere kitap götürelim” kampanyası kapsamında Gölbaşı Savran Köyü İlköğretim ve Ortaokulu’na 1000 adet kitap yardımı yapıldı.

Emekli öğretmenden köy okuluna 1000 kitap

 Adıyaman'ın Besni ilçesinde Besni’li emekli öğretmen Seydi Ertürk'ün mart ayında başlatmış olduğu “Köylere kitap götürelim” kampanyası kapsamında son olarak Gölbaşı Savran Köyü İlköğretim ve Ortaokulu’na 1000 adet kitap yardımı yapıldı.

Kampanyayı düzenleyen Ertürk yaptığı açıklamada kitap okumanın önemine değinerek şunları söyledi:

Köyde okuyan çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanması ve kitaplara daha kolay erişebilmeleri için bu kampanyayı başlattım. Kampanyamız kapsamında Besni ve Gölbaşı’nda Dört Köy Okulu’na kitap yardımında bulunduk. Kampanyamızın Gölbaşı ayağında emekli öğretmen arkadaşım Etem Karaüzüm’ün büyük desteğini gördüm. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kampanyamıza destek veren tüm yardım sever dostlarıma da teşekkür ederim.” dedi.

Savran Köyü İlköğretim ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Arkçı ise; yapılan bu kampanya ve kitap yardımı için okulu ve köyü adına teşekkür etti.

 

 

 

 
 
 

 









Bu yazı toplam 102 defa okunmuştur