Sosyal medyanın renkli siması muhtar Göksu, toprağa verildi-Videolu Haber

Sosyal medyanın renkli siması muhtar Göksu, toprağa verildi-Videolu Haber

 

 

Adıyaman'da, daha önce sosyal medyada 'öldü' söylentileri ile sosyal medyada gündeme gelen muhtar Mahmut Göksu, son yolculuğuna uğurlandı.

4 yıl önce sosyal medyada hakkında 'öldü' söylentileri ile gündeme gelen mahalle muhtarı Mahmut Göksu, yardım kolisi dağıtmak için çıktığı mahallede düşerek hayatını kaybetti. Kentin sevilen ve renkli simalarından olan muhtar, son yolculuğuna uğurlandı.

Adıyaman'ın sevilen ve renkli simalarından 7 yıldır Eskisaray Mahalle Muhtarlığı yapan 3 çocuk sahibi Göksu dün akşam saatlerinde ihtiyaç sahibi bir aileye Ramazan kolisi götürmek için evinden çıktı.

Göksu, Mimar Sinan Parkı'ndan geçerken yere düştü.  Göksu'nun düştüğünü görenler durumu sağlık görevlilerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Göksu, özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Göksu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu ölüm haberini duyan sevenleri hastaneye akın etti.

Toprağa verildi

Göksu için Yeni mezarlık Caminde öğlen saatlerinde düzenlenen cenaze törenine, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Jandarma Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, siyasi parti, STK temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Göksu, aile mezarlığında toprağa verildi.


Kaynak:PHA
 

Video Kodunu Alabilirsiniz:



Video Açıldıktan Sonra CTRL + S Tuşu İle Kaydedebilirsiniz.

MPG Formatını indirmek için TIKLAYIN!









Bu yazı toplam 46 defa okunmuştur